Zo vind je snel de accommodatie die je zoekt

door | onze accommodaties, tips

1. Zoek accommodaties op categorie:

We hebben onze vakantieaccommodaties in diverse categorieën verdeeld, te vinden onder “onze accommodaties” in het hoofdmenu. Je vindt er per accommodatie een foto en een korte uitleg en je ziet direct voor hoeveel personen de accommodaties geschikt zijn. Klik vervolgens op de link om de informatiepagina van de betreffende accommodatie te bekijken. Daar vind je foto’s, een uitgebreide beschrijving, de beschikbaarheid, de ligging, de huurprijzen en, als we al reviews hebben ontvangen, een gastenboek.

We hanteren de volgende categorieën:

Vakantiewoningen
Accommodaties waarbij je in hetzelfde pand geen etage/ruimte met andere gasten hoeft te delen.

Appartementen
Wanneer zich in één pand verscheidene accommodaties bevinden, dan vallen die in de categorie appartementen. Je deelt er vaak de toegangsdeur van het pand met andere gasten, maar hebt dan wel een eigen voordeur. In het appartement zelf deel je uiteraard geen ruimte met andere gasten.

Villa’s met zwembad
Onze vakantieaccommodaties met privézwembad.

Villa’s aan zee
Vier identieke villa’s direct aan het zandstrand van Balestrate.

Borgo met zwembad
Luxe appartementen in een karakteristieke locatie met een gemeenschappelijk zwembad.

Masseria Mirabile
Een typisch Siciliaanse baglio (een vierkant pand met binnenplaats en één toegangspoort) met twee appartementen en een vakantiewoning.

Combinaties
Veel gezinnen/stellen gaan met vrienden of familie op vakantie. Op deze pagina staan de accommodaties die door hun ligging goed met elkaar te combineren zijn.

Deze blogpost gaat onder de foto verder.

2. Zoek accommodaties op eigenschap:

Op de pagina “Onze accommodaties” zie je al onze vakantieaccommodaties staan. Direct boven de foto’s kun je een selectie maken op basis van diverse eigenschappen, zoals:

De aanwezigheid van een zwembad,
de ligging (binnen of buiten een dorp, aan zee of zelfs direct aan het strand),
een privéparkeerplaats en
loopafstand van zee.

Klik vervolgens op een van de foto’s om de informatiepagina van de betreffende vakantieaccommodatie te bekijken.

3. Bekijk de beschikbaarheid van onze accommodaties:

Je kunt in het tabblad “beschikbaarheid” op de informatiepagina van elke vakantieaccommodatie zien of deze nog beschikbaar is in jouw vakantieperiode.

Wil je graag een opgave van alle accommodaties die in jouw vakantieperiode beschikbaar zijn, dan kun je dat telefonisch (06 14 47 47 55), via e-mail of via de chat aan ons vragen. De chat werkt het snelst. Als we online zijn, krijg je namelijk direct antwoord. We kunnen je dan ook gelijk aanvullend advies geven en je helpen de accommodatie te vinden die op jouw wensen aansluit.

4. Bekijk de accommodaties via de directe links:

Onderaan elke pagina van onze website vind je de directe links naar de informatiepagina’s van al onze villa’s, appartementen en vakantiewoningen. Deze zijn verdeeld in dezelfde categorieën als in het hoofdmenu, zodat je gelijk het type kunt kiezen waarnaar je op zoek bent.

Deze blogpost gaat onder de afbeelding verder.

5. Bekijk onze last-minutes en speciale aanbiedingen:

De link naar de pagina met onze aanbiedingen vind je in het hoofdmenu (onze accommodaties > last-minutes) en onderaan elke pagina van onze website. Als er voor een bepaalde vakantieaccommodatie een aanbieding van toepassing is, kun je dat ook op de informatiepagina van de betreffende accommodatie zien.

6. Reserveren of een optie aanvragen:

Zodra je de villa, vakantiewoning of het appartement hebt gevonden waar je graag vakantie wilt vieren, kun je op diverse manieren boeken:

a. Je kunt in het tabblad “beschikbaarheid” het formuliertje invullen
b. Je kunt ons bellen (06 14 47 47 55)
c. Je kunt ons mailen (info@opsicilie.nl)
d. Je kunt de reservering via de chat doorgeven

Als je de vliegtickets nog moet boeken, raden we je aan om een optie aan te vragen. We houden jouw favoriete vakantieaccommodatie dan drie dagen vrijblijvend voor je vast. Een optie aanvragen kan op de zelfde manier als een reservering doorgeven en is dus zo geregeld!

We hopen dat je nu nog makkelijker de ideale vakantieaccommodatie op onze website kunt vinden. Heb je diverse wensen of nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag! Bel ons op 06 14 47 47 55, mail naar info@opsicilie.nl of gebruik de handige chatoptie op de website.

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn

Pin It on Pinterest

Share This