Nieuw opSicilië: Appartamento Chistu en Appartamento Chiddu

door | nieuws, onze accommodaties

In de inmiddels al bijna 13 jaar waarin we appartementen en vakantiewoningen op het zonnige Sicilië verhuren, is ons assortiment diverse keren gewijzigd. We zijn namelijk continu op zoek naar leuke, nieuwe accommodaties, waar wij zelf ook graag vakantie zouden willen vieren. De twee appartementen die we onlangs hebben toegevoegd, vallen zeker in die categorie:

Appartamento Chistu en Appartamento Chiddu bevinden zich naast elkaar in een prachtige tuin met zwembad in de rust van het platteland van Balestrate, op slechts enkele minuten rijden van het grote zandstrand en het centrum van het kustplaatsje Balestrate.

Toen we de locatie voor de eerste keer bezochten, kregen we direct een vakantiegevoel. We zagen ons al zitten op het terras, genietend van een lekker Siciliaans wijntje en uitkijkend op de mooi aangelegde tuin en het zwembad.

Beide appartementen zijn begin dit jaar gerenoveerd en hebben een slaapkamer, een woonkamer met open keuken en een nette badkamer met een douche. Verder zijn ze voorzien van airconditioning en Wi-Fi.

Als je op zoek bent naar een mooie, rustige accommodatie, die niet ver verwijderd is van de zee en het dorp, dan zouden we je Appartamento Chistu of Appartamento Chiddu zeker aanraden.

De appartementen zijn ook ideaal voor met elkaar reizende stellen /gezinnen.

Bekijk de informatiepagina’s met meer foto’s, een uitgebreide beschrijving en de tarieven:

Appartamento Chistu
Appartamento Chiddu

Heb je nog vragen? Je kunt ons mailen, bellen of met ons chatten.

Laura & Martijn

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This