Nieuw voor 2018: Casa Chiàppara

door | nieuws, onze accommodaties

Ben je op zoek naar een vrijstaande vakantiewoning met veel buitenruimte, privacy en een zwembad? Dan is Casa Chiàppara wat voor jou! Dit vrijstaande vakantiehuis is dit jaar gerenoveerd en bevindt zich op slechts op 7 minuten rijden van het grote zandstrand en het centrum van Balestrate.

Casa Chiàppara heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers (1 in het bijgebouwtje) en een woonkamer met open keuken.

Vanuit de woonkamer loop je zo de veranda op met uitzicht op het zwembad en de bergen bij de plaatsjes Borgetto en Montelepre. Op het terras naast het huis staat een grote tafel en je vindt er een echte houtoven, waar je je eigen pizza’s kunt maken!

De woning is ideaal gelegen voor het maken van uitstapjes in de regio, want binnen twee minuten ben je op de SP17 en met vier minuten ben je bij de snelweg A29 of de provinciale weg SS113, die je kunt volgen voor een bezoek aan bijvoorbeeld Segesta, Salemi of Erice.

Meer weten? Kijk dan op de informatiepagina van Casa Chiàppara.

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This