Nieuw voor 2018: Casa Ficurinia

door | nieuws, onze accommodaties

We hebben voor 2018 diverse vakantieaccommodaties toegevoegd. Een daarvan is Casa Ficurinia. Dit gezellige vakantiehuis bevindt zich op slechts enkele minuten rijden van het grote zandstrand en het centrum van het Siciliaanse kustplaatsje Balestrate.

Casa Ficurinia heeft een ruime binnenplaats met veranda, een grote woonkamer met open keuken, twee badkamers en drie slaapkamers. Op het dakterras kun je heerlijk zonnen of genieten van een mooie zonsondergang.

Het vakantiehuis bevindt zich op een ideale locatie voor het maken van dagtrips in de omgeving. Zo brengt de SS187 je naar bijvoorbeeld Castellammare del Golfo en het middeleeuwse plaatsje Erice en kun je de SS113 volgen naar Segesta, Terrasini en Sferracavallo.

Op warme dagen biedt het Intex zembad (2x4m) heerlijke verkoeling.

Klik hier voor meer informatie, foto’s, de beschikbaarheid en de huurprijzen.

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This