Nieuw voor 2018 – Villa’s aan zee

door | nieuws, onze accommodaties

Ben je op zoek naar een mooie locatie aan zee? Veel dichter bij zee dan in Villa Aguglia, Villa Capone, Villa Costardella en Villa Menola kun je bijna niet zitten! Toen we deze vier villa’s in mei van dit jaar bezochten, waren we direct onder de indruk van de mooie ligging en het prachtige uitzicht op zee. We hebben ze dan ook direct aan ons assortiment toegevoegd!

De vier villa’s bevinden zich op een heuvel aan de Golfo di Castellammare. De Capone ligt het dichtst bij zee: het zandstrand begint waar het terras van de villa eindigt… Daarboven bevindt zich de Aguglia en daarboven de Menola. Villa Costardella bevindt zich naast de andere villa’s, ter hoogte van Villa Aguglia.

De villa’s zijn in mei 2018 gerenoveerd en hebben alle hetzelfde, smaakvolle interieur. Elke villa heeft drie slaapkamers, een van airconditioning voorziene woonkamer met bank, eetkamertafel, een keuken met vaatwasser en een badkamer. De TV in de woning is voorzien van een SKY-pakket (satelliet-tv) en uiteraard zijn de villa’s ook voorzien van Wi-fi internet.

TIP:
De villa’s worden zeer goed geboekt. Zolang de prijzen voor het volgende seizoen nog niet bekend zijn, kun je de villa’s nog boeken voor de huidige prijzen. Heb je de mogelijkheid om nu al je vakantie voor volgend jaar te plannen? Zorg dan dat je op tijd boekt!

Je kunt de vier villa’s aan zee hier boeken.

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This