De nieuwe look van Villa Donnola

door | onze accommodaties

Villa Donnola in Balestrate is een vrijstaande vakantiewoning met uitzicht op zee op loopafstand van het zandstrand en het centrum van Balestrate. De eigenaar vond dat de inrichting wel een update kon gebruiken en heeft daarom besloten de woning flink aan te pakken. Het resultaat is er zeker naar!

De toegangsdeur van Villa Donnola is vervangen door een mooie schuifpui die voor veel extra licht in de woonkamer zorgt. Ook heb je nu vanuit de woonkamer met open keuken een veel mooier uitzicht op zee en loop je zo het overdekte terras op. De woonkamer is ook compleet veranderd en heeft nu een moderne keuken en zithoek. De keuken heeft een ontbijtbar, een oven, een magnetron en een inductiekookplaat.

Hieronder vind je de eerste foto’s van de nieuwe look van Villa Donnola. We hopen zo snel mogelijk aanvullende foto’s te kunnen maken, zodat we de informatiepagina van de vakantiewoning kunnen updaten.

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This