Op naar betere tijden!

door | overig

Nog anderhalve week en 2020 ligt alweer achter ons. 2020 zal voor velen een jaar zijn om snel te vergeten. Ook voor ons liep alles anders. We hadden ons weer verheugd op een mooi seizoen met gezellige gasten, maar de coronasituatie gooide al snel roet in het eten. Er waren gelukkig nog enkele families die uiteindelijk toch nog vakantie op ons zonnige eiland konden vieren, maar het merendeel van de boekingen moest helaas worden geannuleerd. Toen duidelijk werd hoe ernstig de situatie kon gaan worden, hebben we direct onze annuleringsregeling versoepeld. Daardoor hebben al onze gasten die hun verblijf moesten cancelen hun aanbetaling teruggekregen. We zijn blij dat we het zo hebben kunnen regelen, zeker gezien het feit dat de aanhoudende situatie voor veel mensen ook duidelijke, financiële gevolgen heeft.

We hopen dat jullie het jaar in ieder geval in goede gezondheid zijn doorgekomen en dat 2021 voor ons allemaal snel een stuk positiever zal zijn!

Door de gemiste vakantie in dit jaar zijn veel gasten toch al bezig met volgend jaar. We krijgen dan ook vaak de vraag of het verstandig is om ondanks de onzekere situatie nu al te boeken voor volgend jaar. Het antwoord daarop is simpel: ja! Onze annuleringsregeling is soepel en voor de accommodaties waar altijd al veel animo voor is, hebben we al veel boekingen ontvangen. Je loopt dus de kans dat jouw favoriete accommodatie straks niet meer beschikbaar is, als je eerst wilt afwachten of er nog belemmeringen zijn om in 2021 op vakantie te gaan.

We wensen jullie heel fijne feestdagen in deze bijzondere tijd en we hopen jullie allemaal alsnog in 2021 op ons mooie Sicilië te mogen verwelkomen!

Un abbraccio,


Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This