Villa’s in het zuidoosten van Sicilië

door | onze accommodaties, tips

Omdat wij al onze gasten persoonlijk verwelkomen, bevinden onze appartementen, villa’s en vakantiewoningen zich allemaal in de regio van de Golfo di Castellammare. De persoonlijke ontvangst is nu eenmaal niet mogelijk als de vakantieaccommodaties zich te ver van ons eigen huis bevinden. We krijgen echter vaak de vraag of we ook accommodaties aan de andere kant van het eiland verhuren. We hebben daarom besloten om te gaan samenwerken met een collega in het zuidoosten van Sicilië. Deze heeft een uitgebreid aanbod aan prachtige villa’s en appartementen met uitzicht op zee.

Dankzij deze samenwerking kun je voortaan via onze website ook een villa of appartement in Zuidoost-Sicilië uitzoeken. Ideaal als je graag op meer dan één locatie op Sicilië vakantie wilt vieren. Als je een villa bij onze collega boekt, word je niet door ons persoonlijk ontvangen, maar kun je van hun uitgebreide pakket aan diensten gebruikmaken. Ook de financiële afhandeling loopt via hun kantoor. Communiceren hoeft niet in het Italiaans, want de medewerkers spreken Engels. Mocht de taal toch nog een barrière vormen, dan kun je tijdens je verblijf in het zuidoosten ook met ons contact opnemen.

Een greep uit het aanbod:

Villa Brezza Marina

Villa Brezza Marina is een moderne, vrijstaande villa op 800 meter van een zandstrand. De villa heeft een ruime tuin, een groot zoutwaterzwembad en een terras met buitentafel, stoelen en ligstoelen.

Op de begane grond van de villa bevinden zich de woonkamer met open keuken en eettafel en twee slaapkamers, elk met een en-suite badkamer. Op de eerste etage bevinden zich nog twee slaapkamers en een badkamer.

Vanuit de villa kun je o.a. uitstapjes maken naar de barokke steden Modica en Ispica en de mooie zandstranden van het kustplaatsje Pozzallo.

Bekijk de informatiepagina van Villa Brezza Marina.

Casa Natia

Casa Natia is een vrijstaande villa met zwembad op het platteland, op slechts 8 kilometer rijden van het prachtige plaatsje Modica en Modica Marina. De sfeervol ingerichte villa heeft een woonkamer, een keuken, vijf slaapkamers en drie badkamers.

Bekijk de informatiepagina van Casa Natia.

Isula beach

Vanaf dit appartement op korte loopafstand van het zandstrand heb je een prachtig uitzicht op zee. Isula beach heeft twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een badkamer en een terras met zeezicht. Isula beach bevindt zich vlakbij de uiterste punt van het eiland (Portopalo di capo passero) en prachtige barokke plaatsen, zoals Modica, Ragusa Noto en Ispica.

Bekijk de informatiepagina van Isula beach.

Eco lodge Fornace Penna

Een prachtige accommodatie in de stilte van de natuur, op enkele meters van zee. Deze vakantiewoning heeft drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en een ruim terras met een grote tafel. Een ideale locatie voor degenen die graag heerlijk tot rust willen komen.

Bekijk de informatiepagina van Eco-Lodge Fornace Penna.

Villa Gabriel

Moderne villa met zwembad op twee minuten rijden van het strand. Villa Gabriel heeft een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, drie badkamers en een fitnessruimte.

Bekijk de informatiepagina van Villa Gabriel.

Villa le Dune

Villa le Dune bevindt zich op slechts 300 meter van het zandstrand van Santa Maria del Focallo. Deze villa met zwembad heeft een woonkamer, een keuken, drie slaapkamers, drie badkamers, een buitenkeuken en een grote veranda. Vanuit Villa le Dune kun je uitstapjes maken naar o.a. de barokke plaatsen Modica, Noto en Ragusa.

Bekijk de informatiepagina van Villa le Dune.


Bezoek onze website voor een overzicht van alle villa’s en appartementen in Zuidoost-Sicilië.

We wensen je veel plezier met het plannen van je vakantie op het zonnige Sicilië. Neem gerust contact op voor meer informatie of als je wilt boeken of een optie wilt aanvragen. Je kunt ons mailen of gebruikmaken van de handige chatfunctie op onze website.

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This