Vroeg boeken loont: vroegboekkortingen en ongewijzigde tarieven

door | nieuws, tips

De kalenders van al onze appartementen, vakantiewoningen, villa’s aan zee en villa’s met zwembad op Sicilië zijn bijgewerkt, dus zie je er nu ook de huurprijzen voor 2019. We hebben het vroegboeken dit jaar extra aantrekkelijk gemaakt, want voor boekingen die we vòòr 1 januari 2019 hebben ontvangen, gelden vanaf vandaag extra interessante vroegboektarieven! De vroegboekprijzen gelden voor alle accommodaties, behalve onze villa’s (daarover straks meer).

Als er voor een bepaalde accommodatie een vroegboekkorting geldt, staat dat duidelijk aangegeven:

Voor onze villa’s gelden geen vroegboektarieven, maar vroeg boeken in een villa aan zee of een villa met zwembad kan ook erg interessant zijn, omdat dit voorlopig nog kan tegen de tarieven van 2018. Zoals we al eerder op deze blog en ook op onze website hebben aangegeven, worden de villa’s goed geboekt, dus verwachten we een prijsstijging voor 2019. Zolang we de nieuwe prijzen nog niet hebben doorgekregen, kun je de villa’s echter nog boeken tegen de huurprijzen van 2018.

Van deze mogelijkheid wordt al volop gebruikgemaakt. Zo hebben we voor Villa Licummia, een villa met zwembad op een paar minuten rijden van Balestrate, al 7 boekingen voor 2019 ontvangen. Wil je ook graag vakantie vieren in deze mooie villa met zwembad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Vluchten naar Sicilië:
Op dit moment staan alle directe vluchten naar Sicilië online. Zo heeft Transavia rechtstreekse vluchten van Rotterdam naar Palermo en hanteert nu nog zeer aantrekkelijke ticketprijzen. Ryanair vliegt rechtstreeks van Weeze naar Palermo.

Hoe kun je boeken?
Wijziging blogpost 14 juli 2019:

Je kunt inmiddels direct boeken op onze zoek en boekpagina. Dat betekent echter niet dat je ons niet meer om advies kunt vragen! Wil je graag weten welke vakantieaccommodatie het best aansluit op jouw wensen? Neem dan contact met ons op via e-mail ([email protected]) of via de handige chatfunctie op onze website. Je kunt ons ook bellen (06 14 47 47 55).

Ook kun je nog steeds een optie aanvragen. Dit kan via het formulier op de informatiepagina van onze accommodaties of door direct contact met ons op te nemen.

Arrivederci in Sicilia!

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This