Zoek & boek nu je accommodatie op Sicilië

door | onze accommodaties, tips

Vanaf vandaag kun je op onze website direct boeken. Controleer de beschikbaarheid en huurprijzen van onze vakantieaccommodaties, filter op wat jij belangrijk vindt en boek vervolgens direct een appartement, villa of vakantiewoning op Sicilië!

Op onze zoek & boekpagina vind je een overzicht van al onze accommodaties op Sicilië:

Geef de gewenste aankomstdatum en het aantal nachten op en kies eventueel direct een type accommodatie (appartement, villa of vakantiewoning).

Bij meer zoekopties kun je verder de eigenschappen aanvinken die jij belangrijk vindt, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van een zwembad, een tuin of een privéparkeerplaats.

Als bepaalde accommodaties niet in de door jou gekozen periode beschikbaar zijn, zal er een alternatieve periode worden getoond:

Je kunt direct boeken (geen creditcard nodig) door op de Boek nu > button te klikken.

Wil je eerst de informatiepagina van de betreffende accommodatie zien? Klik dan op Meer informatie ⓘ. Je kunt dan alle foto’s en de locatie bekijken, en de uitgebreide beschrijving en gastenboekbijdragen lezen. In het tabblad beschikbaarheid & huurprijzen kun je vervolgens alsnog direct boeken. Ook vind je er diverse alternatieve periodes en de beschikbaarheidskalender:

Nu je direct kunt boeken, betekent dat niet dat je ons niet meer om advies kunt vragen! Wil je graag weten welke accommodatie het best aansluit op jouw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen (06 14 47 47 55) of mailen ([email protected]), of je kunt met ons chatten via de handige chatfunctie op onze website.

Ook kun je nog steeds een optie aanvragen. Dit kan via het formuliertje op de informatiepagina van de accommodatie of door direct contact met ons op te nemen.

Arrivederci in Sicilia!

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This