Nieuw voor 2018: Villa met zwembad, Villa Liccumia

door | nieuws, onze accommodaties

We hadden voor 2018 al diverse vakantieaccommodaties toegevoegd: Casa Ficurinia, Appartamento Chiddu, Appartamento Chistu, Appartamento Macaone en Appartamento Parpagghiuni. Sinds kort hebben we er nu ook een tweede villa met zwembad bij: Villa Liccumia. Deze villa met dependance en grote tuin bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van het zandstrand en het centrum van Balestrate.

De villa heeft 5 slaapkamers – drie met tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een eenpersoonsbed – 2 badkamers en een ruime woonkamer met open keuken. In de in 2018 gerenoveerde dependance bevindt zich de zesde slaapkamer (met tweepersoonsbed) met en-suite badkamer.

Villa Liccumia heeft een buitenkeuken, een overdekt terras met grote buitentafel, een zitje met buitenmeubilair, een buitendouche en een grote zwembadzone met ligstoelen. De TV is voorzien van een SKY-pakket (satelliet-tv) en uiteraard is de villa ook voorzien van Wi-fi internet.

De villa is snel bereikbaar vanaf een van de twee vliegvelden in onze regio: het is slechts 20 minuten rijden vanaf het vliegveld van Palermo en maar 40 minuten rijden vanaf de luchthaven van Trapani. Als je op Sicilië graag uistapjes wilt maken, is Villa Liccumia ideaal gelegen. Er zijn namelijk diverse lokale en provinciale wegen in de buurt en binnen een paar minuten zit je al op de snelweg naar Palermo of Mazara del vallo.

TIP:
Villa Liccumia wordt goed geboekt. De kans is daarom groot dat de eigenaren de prijzen voor volgend jaar behoorlijk willen verhogen. Zolang de nieuwe prijzen echter nog niet bekend zijn, kun je de villa met zwembad nog boeken voor de huidige prijzen. Heb je de mogelijkheid om nu al je vakantie voor 2019 te plannen? Zorg dan dat je op tijd boekt!

Klik hier voor meer informatie, foto’s, de beschikbaarheid en de huurprijzen.

Op deze blogpagina kun je nog meer foto’s bekijken van deze villa met zwembad.

Over mij

Welkom op onze blog!
Onze website staat inmiddels al boordevol informatie over het mooie Sicilië. We hebben echter nog meer tips, informatie en foto's en die vind je op deze blog.

Heb je ook al zin in een vakantie op dit zonnig eiland? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de handige chatfunctie.

Arrivederci in Sicilia!

Laura & Martijn
Chat met ons

Pin It on Pinterest

Share This